Nytt taxitilbud for arrangører

Vi har sett at det har vært misnøye med taxitilbudet i Meråker, ettersom vi ikke kjører på helg. Dette har gjort det vanskelig for mange å komme seg fra og til arrangement. Nå kommer vi med et helt nytt tilbud som vi håper løser problemet!

Nå kan du som arrangør forhåndsbestille taxi! Dette er et lavterskeltilbud for arrangører i bygda og en mulighet for oss å kartlegge behovet på sikt. Tilbudet fungerer på så måte at arrangører som skal ha arrangement bestiller taxi til den aktuelle kvelden. Taxi bestilles til oss minimum 5 dager før arrangement. Bestilling kan skje på telefon eller E-post ([email protected]). Vi garanterer kun 1 bil. Men stiller med flere om vi har kapasitet. Vi vil deretter avtale med arrangør klokkeslett for start av kjøringen, og absolutt klokkeslett for stopp av kjøringen. Vi vil da kjøre mellom det oppsatte tidspunktene. Arrangør reklamerer selv med transport, og med eget telefonnummer som vi har opprettet for dette tilbudet. Det er viktig at kunder ikke ringer 74810136, men 46124534 for bestilling av Taxi. Kunder selv kan bestille taxi i mellom de oppsatte tidspunkt.
Vi vil kun kjøre fra/til arrangement, og ikke imellom privatadresser. Er det flere arrangement som har bestilt taxi samme helg, kjøres det selvfølgelig mellom arrangementene. Arrangør vil få tilsendt et skriv fra oss med diverse retningslinjer og informasjon. Kom deg #Trygtfram med Meråker Taxi!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *